تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

همکاری با ما

همکاری با ما
حراج!

روغن کرچک

ریال95,000 ریال85,000


توضیحات محصول

فروشگته اینترنتی محصولات ارگانیک و سالم نیکوفام : روغن کرچک  از دانه های کرچک موجود در کشور های گرمسیر نظیر هند و آفریقا به دست می آید.

این روغن از قدیم الایام به عنوان روغنی پرکاربرد در علم طب سنتی معرفی شده است.

از این روغن برای سلامت مو و سلامت پوست استفاده فراوانی میشود.

در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی از روغن کرچک به علت داشتن خواص و فواید فوق العاده استفاده زیادی میشود.

برای خرید اینترنتی روغن کرچک می توانید آنرا از فروشگاه اینترنتی نیکوفام تهیه کنید


وزن

60میل

محل تولید

ایران/دماوند

گواهی نامه و مجوز

ترکیبات

دانه‌های گیاه کرچک

شیوه مصرف

استعمال خارجی, خوراکی

وجه تمایز

تیه شده از بهترین دانه های کرچک

نکات مهم و هشدار

روغن کرچک جهت استفاده مدام برای کودکان زیر ۱۰ سال توصیه نمی‌شود., زنان باردار و شیرده باید از مصرف مکمل‌ها خودداری کنند., قبل از آن که روغن کرچک مصرف کنید، باید ابتدا باید به پزشک خود اطلاع بدهید که به آن آلرژی دارید. همچنین باید با پزشک خود درباره‌ی سایر آلرژی‌هایی که دارید صحبت کنید.

    اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن کرچک”

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *