در ابتدا به معرفی شکر سفید و شکر قهوه ای یا همان شکر سرخ می پردازیم

شکر سفید چگونه تولید می شود؟

در فرآیند تصفیه، شکر خام و ملاس در ;کنار آب داغ با یکدیگر مخلوط می‌شوندسپس در این مرحله، مخلوط به دست آمده سانتریفیوژ می‌شود و کریستال‌های سفیدی ایجاد می‌شوند که ۹۹ درصد ساکروز دارند؛ یعنی بیش‌ترین مقدار ساکروز در شکر سفید تصفیه‌شده وجود دارد و استفاده زیاد از شکر سفید افراد را مستعد ابتلا به چاقی، دیابت، چربی خون، تری گلیسرید و … می‌کند.

حال به نحوه تولید شکر قهوه ای دقت کنید

مخلوط کردن کریستال‌های شکر سفید با مقادیری از ملاس محلولی را تولید می‌کند که شکر قهوه‌ای یا همان شکر سرخ نام دارد که بعد از فرآیند خشک کردن، کریستال‌های شکر قهوه‌ای تولید می‌شوند. شکرهای موجود در بازار که به رنگ قهوه‌ای می‌باشند، دارای مقادیر متفاوتی از ملاس هستند. شکر قهوه‌ای روشن، از ۳٫۵ درصد ملاس و شکر قهوه‌ای تیره تر، از ۶٫۵ درصد ملاس تشکیل شده است. شکر قهوه‌ای، به رنگ قهوه‌ای طلایی رنگ و روشن است که طعمی کاراملی و ملایم دارد. شکر قهوه‌ای به نسبت شکر سفید، رنگ کدرتر و بافت حشن تر دارد.

چرا شکر قهوه ای؟

شکر قهوه‌ای به صورتی طبیعی‌تر تولید شده و به گونه‌ای با افزودنی‌های صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو غنی نمی‌شود. درحالی‌که برای تولید شکر سفید از این مواد استفاده می‌شود و تولیدکنندگانی که برای تهیه شکر سفید تصفیه‌شده، تمام ملاس را از شکر جدا می‌کنند در حقیقت کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، فسفر و … را از این شکر جدا می‌نمایند.

شکر قهوه ای یا شکر سفید

مقایسه میزان چربی و…. در ۱۰۰گرم شکر قهوه ای و شکر سفید که در زیر نمایش داده ایم :

۱۰۰ گرم شکر سفید

[Enter Post Title Here]

 

 


کالری
 387

% میزان*

مجموع چربی 0 g

۰%

چربی های اشباع شده ۰ g

۰%

چربی غیر اشباع شده ۰ g

چربی اشباع شده ۰ g

کلسترول 0 mg

۰%

سدیم 1 mg

۰%

پتاسیم 2 mg

۰%

کربوهیدرات کل ۱۰۰ g

۳۳%

فیبر رژیمی ۰ g

۰%

شکر 100 g

پروتئین 0 g

۰%

 

ویتامین A

۰%

ویتامین C

۰%

کلسیم

۰%

آهن

۰%

ویتامین D

۰%

ویتامین B-6

۰%

ویتامین B-12

۰%

منیزیم

۰%

 

۱۰۰ گرم شکر قهوه ای

کالری 380

% میزان*

مجموع چربی 0 g

۰%

چربی غیر اشباع شده ۰ g

۰%

Polyunsaturated fat 0 g

چربی اشباع شده ۰ g

کلسترول 0 mg

۰%

سدیم 28 mg

۱%

پتاسیم 133 mg

۳%

مجموع کربوهیدرات 98 g

۳۲%

فیبر رژیمی ۰ g

۰%

شکر 97 g

Protein 0.1 g

۰%

 

ویتامین A

۰%

ویتامین C

۰%

کلسیم

۸%

آهن

۳%

ویتامین D

۰%

ویتامین B-6

۰%

ویتامین B12

۰%

منیزیم

۲%

 

حال خودتان قضاوت کنید که کدام بهتر است و به سلامتی شما آسیب کمتری می رساند.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص شکر قهوه ای و تهیه شکرد قهوه ای شهدانه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید

شکر قهوه ای



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *